Woedende Daisy zint op wraak in Million Dollar Island: ‘Hij pakt mijn droom af!’

Woedende Daisy zint op wraak in Million Dollar Island: ‘Hij pakt mijn droom af!’

Maandag 9 mei 2022 om 11:18

Daisy is woest in Million Dollar Island en dat laat ze duidelijk merken. Ze vloekt en gooit erop los tijdens een tirade. “Het is gewoon omdat Devon van die gluiperige teringspelletjes heeft gespeeld! Wil hij ons pakken, hij wil Devon niet zijn zin geven”, aldus een woedende Daisy. “Geloof mij, als ik win, ik ga wraak nemen. Echt, dan gaat hij een andere Daisy zien. Hij pakt mijn droom af!”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Woedende Daisy zint op wraak in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Hij pakt mijn droom af!’ Daisy is woest in Million Dollar Island en dat laat ze duidelijk merken. Ze vloekt en gooit erop los tijdens een tirade. “Het is gewoon omdat Devon van die gluiperige teringspelletjes heeft gespeeld! Wil hij ons pakken, hij wil Devon niet zijn zin geven”, aldus een woedende Daisy. “Geloof mij, als ik win, ik ga wraak nemen. Echt, dan gaat hij een andere Daisy zien. Hij pakt mijn droom af!” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's