Pers is betoverd door einde van optreden S10: "Iedereen wordt er stil van" (video)

Pers is betoverd door einde van optreden S10: "Iedereen wordt er stil van" (video)

Pers is betoverd door einde van optreden <em>S10</em>: &quot;Iedereen wordt er stil van&quot; (video) S10 behaalde gisteren de finale van het Eurovisiesongfestival. Met haar nummer De Diepte maakte de Nederlandse inzending diepe indruk op de buitenlandse pers. Vooral op het einde toen Stien naar voren stapte om de laatste zinnen van het nummer te zingen en ze emotioneel werd. Dat moment raakte de pers en de mensen thuis het meeste. Dit was de reden dat S10 emotioneel raakte tijdens haar optreden. Bekijk de video van De Telegraaf over S10 hierboven. Bekijk ook Albert Verlinde kraakt Songfestival keihard af: "Wat een kraaienshow" (video) Bekijk deze video » Zien: Angela de Jong lovend over S10 in BEAU, "ik vind haar zó geweldig!" Bekijk deze video »
Show :
Pers is betoverd door einde van optreden S10: "Iedereen wordt er stil van" (video)

S10 behaalde gisteren de finale van het Eurovisiesongfestival. Met haar nummer De Diepte maakte de Nederlandse inzending diepe indruk op de buitenlandse pers. Vooral op het einde toen Stien naar voren stapte om de laatste zinnen van het nummer te zingen en ze emotioneel werd. Dat moment raakte de pers en de mensen thuis het meeste. Dit was de reden dat S10 emotioneel raakte tijdens haar optreden.

Bekijk de video van De Telegraaf over S10 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pers is betoverd door einde van optreden S10: "Iedereen wordt er stil van" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV