BN'ers in het ziekenhuis: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video)

BN'ers in het ziekenhuis: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video)

Natasja Froger is een van de BN'ers die dit seizoen meeloopt in een ziekenhuis. In de aflevering van vanavond moet de presentatrice 'slecht' nieuws delen met een patiënt. Ze wil het graag zelf doen omdat de man erg lief voor haar is en ze wil hem met haar liefdevolle blik geruststellen. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video) Natasja Froger is een van de BN'ers die dit seizoen meeloopt in een ziekenhuis. In de aflevering van vanavond moet de presentatrice 'slecht' nieuws delen met een patiënt. Ze wil het graag zelf doen omdat de man erg lief voor haar is en ze wil hem met haar liefdevolle blik geruststellen. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis gemist? Caroline van der Plas eert mensen die in de zorg werken Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Caroline dolblij dat ze make-up van Rachel mag lenen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's