Livestream huldiging: Ajax voor 36e keer landskampioen

Livestream huldiging: Ajax voor 36e keer landskampioen

Woensdag 11 mei 2022 om 22:59

Ajax mag de schaal weer in ontvangt nemen, zij zijn voor de 36e keer landskampioen. Na een eenvoudig duel tegen heerenveen, viert de Amsterdamse club feest. Bekijk de huldiging in de Johan Cruijff Arena via de livestream.

Livestream huldiging: <em>Ajax</em> voor 36e keer <em>landskampioen</em> Ajax mag de schaal weer in ontvangt nemen, zij zijn voor de 36e keer landskampioen. Na een eenvoudig duel tegen heerenveen, viert de Amsterdamse club feest. Bekijk de huldiging in de Johan Cruijff Arena via de livestream. FeestDe stad vierde eigenlijk al feest voorafgaand aan de wedstrijd, maar het feest kan nu pas echt losbarsten in de hoofdstad van Nederland. De club van Erik ten Hag pakt de winst ondanks de roerige periode voor de club. Bekijk de livestream van de huldiging van Ajax hierboven. Bekijk ook Samenvatting Ajax - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video » Ajax - sc Heerenveen: 2-0 door Steven Berghuis Bekijk deze video » Ajax - sc Heerenveen: 3-0 door Sebastien Haller Bekijk deze video » Jan van Halst over kampioenschap Ajax in Op1: "Seizoen met twee gezichten" Bekijk deze video » Zien: Erik ten Hag en spelers Ajax ontvangen champagnedouche Bekijk deze video » Jan van Halst in Op1 over kleedkamer Ajax: "Alle hiërarchische verhoudingen vervallen nu" Bekijk deze video »
Voetbal :
Livestream huldiging: Ajax voor 36e keer landskampioen

Feest
De stad vierde eigenlijk al feest voorafgaand aan de wedstrijd, maar het feest kan nu pas echt losbarsten in de hoofdstad van Nederland. De club van Erik ten Hag pakt de winst ondanks de roerige periode voor de club.

Bekijk de livestream van de huldiging van Ajax hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's