Boer zoekt vrouw-reünie: Evert blikt terug met Yvon

Boer zoekt vrouw-reünie: Evert blikt terug met Yvon

Zondagavond wordt de ontknoping van het huidige seizoen van Boer zoekt vrouw uitgezonden en op de eerste beelden is te zien hoe Evert, met 'zijn' Maud toch wel een van de smaakmakers van deze serie, met Yvon Jaspers bespreekt hoe het komt dat hij niet altijd de juiste woorden kan vinden. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Boer zoekt vrouw-reünie: <em>Evert</em> blikt terug met Yvon Zondagavond wordt de ontknoping van het huidige seizoen van Boer zoekt vrouw uitgezonden en op de eerste beelden is te zien hoe Evert, met 'zijn' Maud toch wel een van de smaakmakers van deze serie, met Yvon Jaspers bespreekt hoe het komt dat hij niet altijd de juiste woorden kan vinden. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp" Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is Bekijk deze video » Eerste beelden reünie Boer zoekt vrouw: stond Annette in bikini in de ‘Hansleiding’? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw-reünie: Evert blikt terug met Yvon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV