Jamie Westland over De Verraders: 'Er gaan veel gekke dingen gebeuren'

Jamie Westland over De Verraders: 'Er gaan veel gekke dingen gebeuren'

Vrijdag 13 mei 2022 om 13:18

Jamie Westland kondigt weer een nieuwe aflevering aan van De Verraders. Hij is zelf een verrader en zit samen met zijn medeverraders Stefano Keizers en Ortál Vriend nog steeds in het spel. “Er gaan een hoop gekke dingen gebeuren”, belooft de drummer voor de uitzending van vanavond…

Bekijk de video van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Jamie Westland over <em>De Verraders</em>: 'Er gaan veel gekke dingen gebeuren' Jamie Westland kondigt weer een nieuwe aflevering aan van De Verraders. Hij is zelf een verrader en zit samen met zijn medeverraders Stefano Keizers en Ortál Vriend nog steeds in het spel. “Er gaan een hoop gekke dingen gebeuren”, belooft de drummer voor de uitzending van vanavond… Bekijk de video van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders gemist? Het masterplan van Stefano Keizers lijkt te werken Bekijk deze video » Steven imiteert Sylvia in De Verraders: 'Jamie zat te seinen met Lange Frans!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's