Video: Willem-Alexander en Máxima in rouw om overlijden zoon van beste vriend

Video: Willem-Alexander en Máxima in rouw om overlijden zoon van beste vriend

Video: <em>Willem-Alexander</em> en <em>Máxima</em> in rouw om overlijden zoon van beste vriend Koning Willem-Alexander en koningin Máxima rouwen om Jan de Beaufort, de 19-jarige zoon van een van de beste vrienden van de koning, Frans de Beaufort. "Zonder jou zal de sfeer nooit meer hetzelfde zijn", staat in de rouwadvertentie van het NRC. Frans is de peetvader van prinses Alexia en was één van de getuigen op het huwelijk van ons koningspaar in 2002. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Rowan en Astleigh in RTL Boulevard: 'Blij dat Married at First Sight erop zit (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: S10 vertrokken richting de finale van het Songfestival 2022 (video) Bekijk deze video » Zien: Sam Ryder blikt vooruit op finale Eurovisie Songfestival 2022 Bekijk deze video » Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld Bekijk deze video » S10 helemaal klaar voor finale Eurovisie Songfestival: "Vanavond ga ik ervoor" Bekijk deze video » Zien: Estelle Cruijff en dochter Joëlle publiceren sappige 18+ podcast Bekijk deze video » Zaakwaarnemer overleden Jody Lukoki: "Familie wacht nog altijd op uitslag doodsoorzaak" Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff over outfits Laura Pausini: "Deed ze auditie voor een musical?" Bekijk deze video » Ireen Wüst openhartig over kinderwens: "Gezin belangrijker dan gouden plak" Bekijk deze video »
TV :
Video: Willem-Alexander en Máxima in rouw om overlijden zoon van beste vriend

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima rouwen om Jan de Beaufort, de 19-jarige zoon van een van de beste vrienden van de koning, Frans de Beaufort. "Zonder jou zal de sfeer nooit meer hetzelfde zijn", staat in de rouwadvertentie van het NRC. Frans is de peetvader van prinses Alexia en was één van de getuigen op het huwelijk van ons koningspaar in 2002.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Willem-Alexander en Máxima in rouw om overlijden zoon van beste vriend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV