RTL Boulevard reageert op klassering S10: "Televoting altijd moeilijk"

RTL Boulevard reageert op klassering S10: "Televoting altijd moeilijk"

Zondag 15 mei 2022 om 19:55

Nederland kan heel trots zijn op inzending S10, die elfde werd in de grote finale van het Songfestival. Waar Oekraïne er met de winst vandoor ging, is Stien vooral enthousiast: "Ik heb het zo naar mijn zin gehad. Het is gewoon geweldig geweest!"

<em>RTL Boulevard</em> reageert op klassering <em>S10</em>: &quot;Televoting altijd moeilijk&quot; Nederland kan heel trots zijn op inzending S10, die elfde werd in de grote finale van het Songfestival. Waar Oekraïne er met de winst vandoor ging, is Stien vooral enthousiast: "Ik heb het zo naar mijn zin gehad. Het is gewoon geweldig geweest!" Bij RTL Boulevard wordt er ook het een en ander geanalyseerd over de uitslag: "Ze baalt wel, het is gewoon heel lastig. De televoting is de uitdaging elk jaar, voor Nederland. Je moet het publiek een beetje zien te pakken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv. Bekijk ook S10 na afloop van finale Eurovisie Songfestival: "Nu lekker aan het bier" Bekijk deze video » Kritiek op presentatoren van Songfestival 2022: "Het was gewoon pijnlijk" Bekijk deze video »
Songfestival :
RTL Boulevard reageert op klassering S10: "Televoting altijd moeilijk"

Bij RTL Boulevard wordt er ook het een en ander geanalyseerd over de uitslag: "Ze baalt wel, het is gewoon heel lastig. De televoting is de uitdaging elk jaar, voor Nederland. Je moet het publiek een beetje zien te pakken."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk alle hoogtepunten van het Songfestival 2022 bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's