Vandaag Inside: gaat Angela de Jong ook weer aanschuiven?

Vandaag Inside: gaat Angela de Jong ook weer aanschuiven?

Maandag 16 mei 2022 om 13:06

Vanaf vanavond is Vandaag Inside weer terug op tv en Angela de Jong, hoe kan het ook anders, blikte bij Goedemorgen Nederland alvast vooruit. Hoe geloofwaardig vindt ze het dat de mannen steeds zeggen te stoppen en dan toch weer terug komen? "Ik zou als ik Derksen was drie keer in de spiegel kijken voordat ik het nog een keer zou roepen. Maar hun achterban maalt daar echt totaal niet om."

Opnieuw te gast?
Gaat de tv-recensente er zelf ook weer gewoon zitten, vraagt WNL-presentatrice Nikki Herr zich enigszins bedenkelijk af. Angela: "Waarom niet. Ik zit af en toe (?) in televisieprogramma's om mijn mening te geven over televisie en als ik me daarbij zou laten leiden door wat ik wel en niet persoonlijk heel leuke programma's vind dan blijft er weinig over." Bekijk het fragment hieronder.

Vandaag Inside: gaat <em>Angela de Jong</em> ook weer aanschuiven? Vanaf vanavond is Vandaag Inside weer terug op tv en Angela de Jong, hoe kan het ook anders, blikte bij Goedemorgen Nederland alvast vooruit. Hoe geloofwaardig vindt ze het dat de mannen steeds zeggen te stoppen en dan toch weer terug komen? "Ik zou als ik Derksen was drie keer in de spiegel kijken voordat ik het nog een keer zou roepen. Maar hun achterban maalt daar echt totaal niet om." Opnieuw te gast?Gaat de tv-recensente er zelf ook weer gewoon zitten, vraagt WNL-presentatrice Nikki Herr zich enigszins bedenkelijk af. Angela: "Waarom niet. Ik zit af en toe (?) in televisieprogramma's om mijn mening te geven over televisie en als ik me daarbij zou laten leiden door wat ik wel en niet persoonlijk heel leuke programma's vind dan blijft er weinig over." Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer Vandaag Inside' Bekijk deze video » Angela de Jong duikt op in Even tot hier: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?" Bekijk deze video » Albert Verlinde onthult in Shownieuws: "Vandaag Inside gaat twee weken langer door" Bekijk deze video »
TV :
Vandaag Inside: gaat Angela de Jong ook weer aanschuiven?

Actuele video's

Meer actuele video's