Trotse S10 blikt terug op Songfestival-avontuur: "Het was zo geweldig joh"

Trotse S10 blikt terug op Songfestival-avontuur: "Het was zo geweldig joh"

Maandag 16 mei 2022 om 20:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Na haar indrukwekkende Songfestival-avontuur in Turijn is S10 weer terug op Nederlandse bodem. Heeft de zangeres een voldaan gevoel? Bij Khalid & Sophie geeft S10 antwoord op die vraag.

Tekst gaat verder onder de video.

Trotse <em>S10</em> blikt terug op <em>Songfestival-avontuur</em>: &quot;Het was zo geweldig joh&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Na haar indrukwekkende Songfestival-avontuur in Turijn is S10 weer terug op Nederlandse bodem. Heeft de zangeres een voldaan gevoel? Bij Khalid & Sophie geeft S10 antwoord op die vraag. Tekst gaat verder onder de video. S10 blikt terugOnder het genot van een toepasselijk Italiaans wijntje blikt S10 terug op haar avontuur in Turijn: "Het was zo geweldig joh. Het was gewoon zo’n rollercoaster maar nu zijn we weer terug." De zangeres benadrukt dat het soms rommelig geregeld was, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Trotse S10 blikt terug op Songfestival-avontuur: "Het was zo geweldig joh"

S10 blikt terug
Onder het genot van een toepasselijk Italiaans wijntje blikt S10 terug op haar avontuur in Turijn: "Het was zo geweldig joh. Het was gewoon zo’n rollercoaster maar nu zijn we weer terug." De zangeres benadrukt dat het soms rommelig geregeld was, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's