Reactie Sigrid Kaag op Johan Derksen: "Grensoverschrijdend gedrag moet iedereen aan het hart gaan"

Reactie Sigrid Kaag op Johan Derksen: "Grensoverschrijdend gedrag moet iedereen aan het hart gaan"

Johan Derksen heeft zich tijdens een aflevering van Vandaag Inside negatief uitgelaten over Sigrid Kaag. De D66-leider reageert nu op zijn uitspraken.

Reactie <em>Sigrid Kaag</em> op <em>Johan Derksen</em>: &quot;Grensoverschrijdend gedrag moet iedereen aan het hart gaan&quot; Johan Derksen heeft zich tijdens een aflevering van Vandaag Inside negatief uitgelaten over Sigrid Kaag. De D66-leider reageert nu op zijn uitspraken. ReactieKaag heeft zich eerder uitgelaten over Derksen en het feit dat hij zou stoppen, dat was volgens het Kamerlid een 'goed iets'. Derksen was daarover niet te spreken en liet dat merken tijdens de uitzending van maandag 16 mei. Kaag geeft daarop vandaag een reactie: "Ik ga niet mee in woordspelletjes. Het gaat om seksueel grensoverschrijdend gedrag en dat moet iedereen aan het hart gaan." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Anouk Smulders uit kritiek op eerste uitzending van Vandaag Inside na ophef Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee over middelvinger Johan Derksen in Vandaag Inside Bekijk deze video » Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval Johan Derksen bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Amsterdammers over terugkeer Vandaag Inside: "Kan mij niet te vroeg zijn" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Reactie Sigrid Kaag op Johan Derksen: "Grensoverschrijdend gedrag moet iedereen aan het hart gaan"

Reactie
Kaag heeft zich eerder uitgelaten over Derksen en het feit dat hij zou stoppen, dat was volgens het Kamerlid een 'goed iets'. Derksen was daarover niet te spreken en liet dat merken tijdens de uitzending van maandag 16 mei. Kaag geeft daarop vandaag een reactie: "Ik ga niet mee in woordspelletjes. Het gaat om seksueel grensoverschrijdend gedrag en dat moet iedereen aan het hart gaan."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reactie Sigrid Kaag op Johan Derksen: "Grensoverschrijdend gedrag moet iedereen aan het hart gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV