Zien: Boer zoekt vrouw-Janine en Sander nog samen, "er wordt al gesproken over kinderen"

Zien: Boer zoekt vrouw-Janine en Sander nog samen, "er wordt al gesproken over kinderen"

Het afgelopen seizoen van Boer zoekt vrouw was er een vol ups en downs. Vooral Janine worstelde met haar gevoelens, maar uiteindelijk heeft ze een match gevonden in Sander. En wat blijkt? De twee zijn nog steeds samen! Anouk Smulders weet in Shownieuws zelfs te melden dat er al wordt gesproken over samenwonen én over kinderen...

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Boer zoekt vrouw</em>-Janine en Sander nog samen, &quot;er wordt al gesproken over kinderen&quot; Het afgelopen seizoen van Boer zoekt vrouw was er een vol ups en downs. Vooral Janine worstelde met haar gevoelens, maar uiteindelijk heeft ze een match gevonden in Sander. En wat blijkt? De twee zijn nog steeds samen! Anouk Smulders weet in Shownieuws zelfs te melden dat er al wordt gesproken over samenwonen én over kinderen... Lees verder onder de video. "Blij dat het voorbij is"Het gelukkige stel wordt in de Limburgse heuvels geïnterviewd door Shownieuws. Daar vertelt Sander dat hij blij is dat het hele Boer zoekt vrouw-circus nu achter de rug is, want doordat het seizoen een aantal maanden na het einde van de opnames pas werd uitgezonden moesten ze lang geheimzinnig doen over hun relatie. Nu kunnen ze echt dingen gaan ondernemen en elkaar nóg beter leren kennen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: Rob was "hoteldebotel" van Wendy en Maud verhuist naar Drenthe Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt Bekijk deze video »
BZV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Blij dat het voorbij is"
Het gelukkige stel wordt in de Limburgse heuvels geïnterviewd door Shownieuws. Daar vertelt Sander dat hij blij is dat het hele Boer zoekt vrouw-circus nu achter de rug is, want doordat het seizoen een aantal maanden na het einde van de opnames pas werd uitgezonden moesten ze lang geheimzinnig doen over hun relatie. Nu kunnen ze echt dingen gaan ondernemen en elkaar nóg beter leren kennen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Boer zoekt vrouw-Janine en Sander nog samen, "er wordt al gesproken over kinderen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV