Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video)

Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video)

Donderdag 19 mei 2022 om 22:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Weerman Marco Verhoef in <em>Op1</em> over <em>tornado</em> vrijdag: 'Nog onzeker' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. We hebben vandaag en morgen te maken met een zomerse storm. Vandaag viel er al veel regen, maar volgens de berichten zal dat morgen nog meer zijn. En er wordt zelfs gesproken over tornado's. Weerman Marco Verhoef gaf een update in Op1. 'In grote lijnen kan het hetzelfde worden als vandaag. Misschien iets meer, maar het is allemaal nog een beetje onzeker.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Weerman Marco Verhoef in Op1 over tornado vrijdag: 'Nog onzeker' (video)

We hebben vandaag en morgen te maken met een zomerse storm. Vandaag viel er al veel regen, maar volgens de berichten zal dat morgen nog meer zijn. En er wordt zelfs gesproken over tornado's. Weerman Marco Verhoef gaf een update in Op1. 'In grote lijnen kan het hetzelfde worden als vandaag. Misschien iets meer, maar het is allemaal nog een beetje onzeker.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's