Zien: Deense politie opent klopjacht op Nederlander vanwege moord en brute mishandeling

Zien: Deense politie opent klopjacht op Nederlander vanwege moord en brute mishandeling

De Deense politie is een internationale zoekactie begonnen naar een 24-jarige Nederlander die verdacht wordt van betrokkenheid bij moord en een brute mishandeling in Kopenhagen. De politie spreekt in beide zaken van een 'zeer brute aanval'. Er is een intensief onderzoek gestart om de verdachte achter de tralies te krijgen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Deense politie</em> opent klopjacht op <em>Nederlander</em> vanwege moord en brute mishandeling De Deense politie is een internationale zoekactie begonnen naar een 24-jarige Nederlander die verdacht wordt van betrokkenheid bij moord en een brute mishandeling in Kopenhagen. De politie spreekt in beide zaken van een 'zeer brute aanval'. Er is een intensief onderzoek gestart om de verdachte achter de tralies te krijgen. Tekst gaat verder onder de video. Brute moordBeide misdrijven hebben plaatsgevonden op zondag 15 mei 2022. De 24-jarige Nederlander zou betrokken zijn geweest bij een moord op een 28-jarige man in een hotel in Kopenhagen. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen aan het hoofd gevonden in zijn hotelkamer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Royce de Vries trekt conclusie in Op1: "Mijn vader is vermoord als vertrouwenspersoon" Bekijk deze video » Dood Sedar Soares niet door sneeuwbal: "Ripdeal liep uit de hand" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Brute moord
Beide misdrijven hebben plaatsgevonden op zondag 15 mei 2022. De 24-jarige Nederlander zou betrokken zijn geweest bij een moord op een 28-jarige man in een hotel in Kopenhagen. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen aan het hoofd gevonden in zijn hotelkamer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Deense politie opent klopjacht op Nederlander vanwege moord en brute mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV