Khalid & Sophie gemist? Onenigheid aan tafel over beroepseed journalisten

Khalid & Sophie gemist? Onenigheid aan tafel over beroepseed journalisten

Maandag 23 mei 2022 om 21:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is in een nep-video getrapt. Talitha Muusse zou gefilmd zijn terwijl ze drugs gebruikt, maar dit bleek in scène gezet te zijn. Is het daarom misschien een goed idee om alle journalisten een beroepseed af te laten leggen?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Onenigheid</em> aan tafel over <em>beroepseed</em> journalisten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is in een nep-video getrapt. Talitha Muusse zou gefilmd zijn terwijl ze drugs gebruikt, maar dit bleek in scène gezet te zijn. Is het daarom misschien een goed idee om alle journalisten een beroepseed af te laten leggen? Tekst gaat verder onder de video. OnenigheidAan tafel ontstaat veel onenigheid over de eventuele beroepseed. Mediajournalist Mark Koster is geen voorstander van het idee en volgens Talitha Muusse zou dit het einde betekenen voor veel roddelbladen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Onenigheid aan tafel over beroepseed journalisten

Onenigheid
Aan tafel ontstaat veel onenigheid over de eventuele beroepseed. Mediajournalist Mark Koster is geen voorstander van het idee en volgens Talitha Muusse zou dit het einde betekenen voor veel roddelbladen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's