Zien: Duizenden Feyenoord-fans vertrekken massaal richting Tirana

Zien: Duizenden Feyenoord-fans vertrekken massaal richting Tirana

Dinsdag 24 mei 2022 om 16:57

Zien: Duizenden <em>Feyenoord-fans</em> vertrekken massaal richting <em>Tirana</em> Vanaf Schiphol en de luchthaven Rotterdam The Hague Airport zijn dinsdagochtend vluchten met Feyenoord-fans vertrokken richting de Albanese hoofdstad Tirana. Woensdag spelen de Rotterdammers daar tegen AS Roma in de finale van de Conference League. Fans op Schiphol hebben er in ieder geval zin in. "Het wordt sowieso een supersfeer, daar gaan we voor!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Video: Bryan Linssen en Jens Toornstra blikken vooruit op Conference Leauge-finale Bekijk deze video » Sander de Kramer in Khalid & Sophie: 'Heb mijn leven te danken aan Feyenoord' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Vanaf Schiphol en de luchthaven Rotterdam The Hague Airport zijn dinsdagochtend vluchten met Feyenoord-fans vertrokken richting de Albanese hoofdstad Tirana. Woensdag spelen de Rotterdammers daar tegen AS Roma in de finale van de Conference League. Fans op Schiphol hebben er in ieder geval zin in. "Het wordt sowieso een supersfeer, daar gaan we voor!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's