Ellen van Dijk vertelt bij BEAU over verbreken werelduurrecord: "Het is zó saai!"

Ellen van Dijk vertelt bij BEAU over verbreken werelduurrecord: "Het is zó saai!"

Woensdag 25 mei 2022 om 08:59

De Nederlandse wielrenster Ellen van Dijk (35) heeft maandag het werelduurrecord bij de vrouwen verbroken. Ze legde in een uur 49,254 kilometer af. Een dag later zat ze bij BEAU om erover te vertellen, maar erg enthousiast is ze niet: "Ja, het is echt verschrikkelijk. En het is zó saai!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ellen van Dijk</em> vertelt bij <em>BEAU</em> over verbreken werelduurrecord: &quot;Het is zó saai!&quot; De Nederlandse wielrenster Ellen van Dijk (35) heeft maandag het werelduurrecord bij de vrouwen verbroken. Ze legde in een uur 49,254 kilometer af. Een dag later zat ze bij BEAU om erover te vertellen, maar erg enthousiast is ze niet: "Ja, het is echt verschrikkelijk. En het is zó saai!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. ChampagnePresentator Beau van Erven Dorens ontkurkt eerst de champagne, want dat hoort natuurlijk bij het verbreken van een record. Dat gebeurt echter wel voorzichtig, want wielrenners en champagne is volgens Van Erven Dorens geen goede combinatie de laatste tijd - waarmee hij refereert aan het incident van Biniam Girmay, die de Giro d'Italia moest verlaten omdat hij een champagnekurk in zijn oog kreeg. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ellen van Dijk vertelt bij BEAU over verbreken werelduurrecord: "Het is zó saai!"

Champagne
Presentator Beau van Erven Dorens ontkurkt eerst de champagne, want dat hoort natuurlijk bij het verbreken van een record. Dat gebeurt echter wel voorzichtig, want wielrenners en champagne is volgens Van Erven Dorens geen goede combinatie de laatste tijd - waarmee hij refereert aan het incident van Biniam Girmay, die de Giro d'Italia moest verlaten omdat hij een champagnekurk in zijn oog kreeg.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's