Dirk Kuyt over finale Feyenoord: 'Ik heb er een goed gevoel over' (video)

Dirk Kuyt over finale Feyenoord: 'Ik heb er een goed gevoel over' (video)

Woensdag 25 mei 2022 om 20:28

<em>Dirk Kuyt</em> over finale Feyenoord: 'Ik heb er een goed gevoel over' (video) Dirk Kuyt kijkt uit naar de finale van de Conference League tussen Feyenoord en AS Roma. In Tirana is hij erbij vanavond en hij denkt dat er veel doelpunten kunnen vallen: 'Ik denk dat Feyenoord is staat is om te winnen, ik heb er een goed gevoel over.' De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Luuk Ikink over kampioenswedstrijd: "Feyenoord maakt geen schijn van kans" (video) Bekijk deze video » Ruben Schaken in Khalid & Sophie over wat het Feyenoord-legioen zo bijzonder maakt Bekijk deze video » Diederik Gommers in Khalid & Sophie: 'Feyenoord-fan ben je niet voor je lol' (video) Bekijk deze video » Ruben Schaken in Khalid & Sophie: 'Arne Slot heeft hecht team gemaakt van Feyenoord' Bekijk deze video »
Voetbal :

Dirk Kuyt kijkt uit naar de finale van de Conference League tussen Feyenoord en AS Roma. In Tirana is hij erbij vanavond en hij denkt dat er veel doelpunten kunnen vallen: 'Ik denk dat Feyenoord is staat is om te winnen, ik heb er een goed gevoel over.'

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's