Roberto in Lang Leve de Liefde eet geen vlees: "Maar wel hachee of een gehaktbal"

Roberto in Lang Leve de Liefde eet geen vlees: "Maar wel hachee of een gehaktbal"

Donderdag 26 mei 2022 om 17:17

Een merkwaardig moment in Lang Leve de Liefde in de aflevering van woensdagavond. Roberto, die op date is met Helma, verkondigt vol trots dat hij al een jaar geen vlees meer eet. Als Helma doorvraagt naar zijn verbeterde levensstijl komt de aap al snel uit de mouw.

Tekst gaat verder onder de video.

Roberto in <em>Lang Leve de Liefde</em> eet <em>geen vlees</em>: &quot;Maar wel hachee of een gehaktbal&quot; Een merkwaardig moment in Lang Leve de Liefde in de aflevering van woensdagavond. Roberto, die op date is met Helma, verkondigt vol trots dat hij al een jaar geen vlees meer eet. Als Helma doorvraagt naar zijn verbeterde levensstijl komt de aap al snel uit de mouw. Tekst gaat verder onder de video. VegetariërTijdens het gourmetten geeft Roberto een hele nieuwe betekenis aan het woord vegetarisch. Hij maakt haar wel wegwijs in het leven van de vegetariër: "Nou, Hollandse boerenkool, hachee en dat soort dingen allemaal." Helma is niet gek en deelt haar date mee dat hachee vlees is. "Dat dan weer wel. Ja, dat wel. Net als een bal gehakt en een runderlapje", antwoordt Roberto. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: kast Ruud staat vol foto’s en potjes as van overleden katten Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk' Bekijk deze video »
TV :

Vegetariër
Tijdens het gourmetten geeft Roberto een hele nieuwe betekenis aan het woord vegetarisch. Hij maakt haar wel wegwijs in het leven van de vegetariër: "Nou, Hollandse boerenkool, hachee en dat soort dingen allemaal." Helma is niet gek en deelt haar date mee dat hachee vlees is. "Dat dan weer wel. Ja, dat wel. Net als een bal gehakt en een runderlapje", antwoordt Roberto.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's