RTL Nieuws: ontevreden democraat verstoort persconferentie na schietpartij Texas (video)

RTL Nieuws: ontevreden democraat verstoort persconferentie na schietpartij Texas (video)

Donderdag 26 mei 2022 om 18:12

<em>RTL Nieuws</em>: ontevreden democraat verstoort persconferentie na <em>schietpartij Texas</em> (video) De prominente Democraat Beto O'Rourke heeft woedend een persconferentie verstoord over het bloedbad op een school in Texas. O'Rourke beschuldigde de Republikeinse gouverneur Abbott ervan niets te doen aan de wapenwetten. Hij was bij de Democraten een van de kanshebbers op de nominatie voor de presidentsverkiezingen van 2020, nu is O'Rourke in de race om zelf gouverneur van Texas te worden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: schietpartij basisschool Texas, meerdere doden waaronder kinderen Bekijk deze video » Video: Rouwende mensen bij basisschool in Texas: "Zeker 21 doden bij schietpartij" Bekijk deze video » Michiel Vos over bloedbad Texas: "Dader schietpartij werd gepest" (video) Bekijk deze video » Heftig: schutter Texas, Salvador Ramos, kondigde zijn daad aan op Facebook Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: ontevreden democraat verstoort persconferentie na schietpartij Texas (video)

De prominente Democraat Beto O'Rourke heeft woedend een persconferentie verstoord over het bloedbad op een school in Texas. O'Rourke beschuldigde de Republikeinse gouverneur Abbott ervan niets te doen aan de wapenwetten. Hij was bij de Democraten een van de kanshebbers op de nominatie voor de presidentsverkiezingen van 2020, nu is O'Rourke in de race om zelf gouverneur van Texas te worden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's