René van der Gijp gaat stuk om bizarre uitleg Roxane Knetemann: "Dat kan toch niet"

René van der Gijp gaat stuk om bizarre uitleg Roxane Knetemann: "Dat kan toch niet"

Vrijdag 27 mei 2022 om 23:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Mathieu van der Poel gooit hoge ogen deze Giro d’Italia en is nog niet klaar, zo zegt hij. De Nederlandse alleskunner mikt op nóg een etappezege. Oud-wielrenster Roxane Knetemann vertelt in Vandaag Inside over de carrièremogelijkheden van de Nederlander.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> gaat stuk om bizarre uitleg <em>Roxane Knetemann</em>: &quot;Dat kan toch niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Mathieu van der Poel gooit hoge ogen deze Giro d’Italia en is nog niet klaar, zo zegt hij. De Nederlandse alleskunner mikt op nóg een etappezege. Oud-wielrenster Roxane Knetemann vertelt in Vandaag Inside over de carrièremogelijkheden van de Nederlander. Tekst gaat verder onder de video. Uitleg RoxaneRoxane Knetemann legt uit dat Van der Poel geen klassementrijder is, daar is hij simpelweg te zwaar voor. Hij zou eerst vijftien kilo moeten afvallen, maar dat is volgens René van der Gijp haast onmogelijk: "Dan waait hij van zijn fiets af, hij kan toch geen vijftien kilo afvallen. Dat kan toch niet?!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Uitleg Roxane
Roxane Knetemann legt uit dat Van der Poel geen klassementrijder is, daar is hij simpelweg te zwaar voor. Hij zou eerst vijftien kilo moeten afvallen, maar dat is volgens René van der Gijp haast onmogelijk: "Dan waait hij van zijn fiets af, hij kan toch geen vijftien kilo afvallen. Dat kan toch niet?!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's