Sander (13) redde iemand uit brandend huis: 'Het was echt foute boel' (video)

Sander (13) redde iemand uit brandend huis: 'Het was echt foute boel' (video)

Sander (13) redde iemand uit <em>brandend huis</em>: 'Het was echt foute boel' (video) Sander (13) vindt het zelf wel meevallen, maar in zijn woonplaats Ede vinden ze hem een held. Toen hij vorige week terugkwam van een avondje vissen zag hij een huis in brand staan. Sander zit bij de jeugdbrandweer. Hij wist dus wat hij moest doen. Hij belde meteen 112. 'Ik dacht meteen: dit is echt foute boel.' Samen met wat omstanders en mensen van de alarmcentrale hielp hij mee om alle bewoners in veiligheid te brengen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal interviewt Emma Wortelboer: "Songfestival niet voor de liedjes" Bekijk deze video » Video: vermoorde jongen (13) tot leven gebracht met deepfake-video om dader te pakken Bekijk deze video » Zien: YouTuber Korthom bekogeld en aangevallen bij middelbare school Bekijk deze video »
Nieuws :
Sander (13) redde iemand uit brandend huis: 'Het was echt foute boel' (video)

Sander (13) vindt het zelf wel meevallen, maar in zijn woonplaats Ede vinden ze hem een held. Toen hij vorige week terugkwam van een avondje vissen zag hij een huis in brand staan. Sander zit bij de jeugdbrandweer. Hij wist dus wat hij moest doen. Hij belde meteen 112. 'Ik dacht meteen: dit is echt foute boel.' Samen met wat omstanders en mensen van de alarmcentrale hielp hij mee om alle bewoners in veiligheid te brengen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sander (13) redde iemand uit brandend huis: 'Het was echt foute boel' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV