Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk

Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk

Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Ook dit jaar wordt weer alles uit de kast getrokken om de boel draaiende te houden. Met nieuwe namen als Anouk, Hans Klok en Gordon belooft het een onvergetelijk seizoen te worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Raven van Dorst</em> bouwt boerderij weer op met <em>Gordon</em> en <em>Anouk</em> Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Ook dit jaar wordt weer alles uit de kast getrokken om de boel draaiende te houden. Met nieuwe namen als Anouk, Hans Klok en Gordon belooft het een onvergetelijk seizoen te worden. Tekst gaat verder onder de video. Bekende gastenRaven van Dorst trekt opnieuw een blik BN'ers open voor het opknappen van haar boerenbedrijf. Onder andere Anouk en Gordon zijn er als de kippen bij om hun handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: Maurice (Married At First Sight) heeft advies voor nieuwe kandidaten Bekijk deze video » Zien: Kritiek op aanwezigheid Harry en Meghan bij 70-jarig jubileum Queen Elizabeth Bekijk deze video » Steven Brunswijk over De Verraders: "Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar" Bekijk deze video » Ruben Nicolai over eerste aflevering Domino Challenge: "Heel indrukwekkend" Bekijk deze video » Zien: Belgische thrillerserie Twee Zomers is dé Netflix-hit van 2022 Bekijk deze video »
TV :
Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk

Bekende gasten
Raven van Dorst trekt opnieuw een blik BN'ers open voor het opknappen van haar boerenbedrijf. Onder andere Anouk en Gordon zijn er als de kippen bij om hun handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV