Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk

Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk

Zaterdag 28 mei 2022 om 21:03

Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Ook dit jaar wordt weer alles uit de kast getrokken om de boel draaiende te houden. Met nieuwe namen als Anouk, Hans Klok en Gordon belooft het een onvergetelijk seizoen te worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Raven van Dorst</em> bouwt boerderij weer op met <em>Gordon</em> en <em>Anouk</em> Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Ook dit jaar wordt weer alles uit de kast getrokken om de boel draaiende te houden. Met nieuwe namen als Anouk, Hans Klok en Gordon belooft het een onvergetelijk seizoen te worden. Tekst gaat verder onder de video. Bekende gastenRaven van Dorst trekt opnieuw een blik BN'ers open voor het opknappen van haar boerenbedrijf. Onder andere Anouk en Gordon zijn er als de kippen bij om hun handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Raven van Dorst bouwt boerderij weer op met Gordon en Anouk

Bekende gasten
Raven van Dorst trekt opnieuw een blik BN'ers open voor het opknappen van haar boerenbedrijf. Onder andere Anouk en Gordon zijn er als de kippen bij om hun handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's