Hart van Nederland: Politie maakt naam bekend van verdachte na vondst dode vrouw Arnhem

Hart van Nederland: Politie maakt naam bekend van verdachte na vondst dode vrouw Arnhem

<em>Hart van Nederland</em>: Politie maakt <em>naam bekend</em> van verdachte na vondst <em>dode vrouw</em> Arnhem Vanwege de dood van een vrouw in Arnhem, die donderdagavond in de Cuijkstraat in die stad gevonden werd, is de politie dringend op zoek naar een man die hier mogelijk bij betrokken is. De politie heeft zaterdag de naam vrijgegeven van deze man, het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie gewonden bij ongeluk attractie Sprookjesbos Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanwege de dood van een vrouw in Arnhem, die donderdagavond in de Cuijkstraat in die stad gevonden werd, is de politie dringend op zoek naar een man die hier mogelijk bij betrokken is. De politie heeft zaterdag de naam vrijgegeven van deze man, het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Politie maakt naam bekend van verdachte na vondst dode vrouw Arnhem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV