Hart van Nederland: Politie maakt naam bekend van verdachte na vondst dode vrouw Arnhem

Hart van Nederland: Politie maakt naam bekend van verdachte na vondst dode vrouw Arnhem

Zaterdag 28 mei 2022 om 22:37

<em>Hart van Nederland</em>: Politie maakt <em>naam bekend</em> van verdachte na vondst <em>dode vrouw</em> Arnhem Vanwege de dood van een vrouw in Arnhem, die donderdagavond in de Cuijkstraat in die stad gevonden werd, is de politie dringend op zoek naar een man die hier mogelijk bij betrokken is. De politie heeft zaterdag de naam vrijgegeven van deze man, het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie gewonden bij ongeluk attractie Sprookjesbos Bekijk deze video »
Misdaad :

Vanwege de dood van een vrouw in Arnhem, die donderdagavond in de Cuijkstraat in die stad gevonden werd, is de politie dringend op zoek naar een man die hier mogelijk bij betrokken is. De politie heeft zaterdag de naam vrijgegeven van deze man, het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's