Hart van Nederland: drie gewonden bij ongeluk attractie Sprookjesbos

Hart van Nederland: drie gewonden bij ongeluk attractie Sprookjesbos

Vrijdag 27 mei 2022 om 18:00

In pretpark 'Sprookjesbos' in Valkenburg (Zuid-Limburg) eindigde de vrijdagmiddag in alles behalve een sprookje. Een karretje van de relatief nieuwe attractie 'Ballontoren Calidius' kwam los van de rails en viel 6 meter naar beneden. Van de vier inzittenden zijn twee volwassenen en een kind naar het ziekenhuis vervoerd. Hun toestand zou inmiddels stabiel zijn. Het andere kind kwam met de schrik vrij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: drie gewonden bij ongeluk attractie Sprookjesbos In pretpark 'Sprookjesbos' in Valkenburg (Zuid-Limburg) eindigde de vrijdagmiddag in alles behalve een sprookje. Een karretje van de relatief nieuwe attractie 'Ballontoren Calidius' kwam los van de rails en viel 6 meter naar beneden. Van de vier inzittenden zijn twee volwassenen en een kind naar het ziekenhuis vervoerd. Hun toestand zou inmiddels stabiel zijn. Het andere kind kwam met de schrik vrij. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Reacties Losser na platte kar-incident: "Veel mensen op straat en veel bloed" Bekijk deze video » Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem Bekijk deze video » Hart van Nederland: schip met 16 opvarenden kapseist op Eemmeer (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's