Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel met Sander Lantinga

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel met Sander Lantinga

Zondag 29 mei 2022 om 13:16

Sander Lantinga maakt vanavond zijn debuut als spelshowpresentator met het nieuwe programma Vier is te veel. De radio-dj zit er al klaar voor en deelt zondagmiddag op zijn Instagram een bericht over zijn debuut. In dit spel spelen elke week vier studenten een quiz, waarvan er slechts twee de finale halen. Bekijk de promo van het gloednieuwe SBS6-programma hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-quiz <em>Vier is te veel</em> met <em>Sander Lantinga</em> Sander Lantinga maakt vanavond zijn debuut als spelshowpresentator met het nieuwe programma Vier is te veel. De radio-dj zit er al klaar voor en deelt zondagmiddag op zijn Instagram een bericht over zijn debuut. In dit spel spelen elke week vier studenten een quiz, waarvan er slechts twee de finale halen. Bekijk de promo van het gloednieuwe SBS6-programma hieronder. Lees verder onder de video. GeldpotHalverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een tegenspeler en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. De twee overgebleven kandidaten gaan door naar de finale, waar ze de kans krijgen om de geldpot te verzilveren. De nieuwe kennisquiz Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Sander Lantinga bij HLF8 over zijn presenteerdebuut in Vier Is Te Veel Bekijk deze video »

Geldpot
Halverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een tegenspeler en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. De twee overgebleven kandidaten gaan door naar de finale, waar ze de kans krijgen om de geldpot te verzilveren.

De nieuwe kennisquiz Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's