Op1 gemist? ADO-supporter John van Zweden schaamt zich rot voor medesupporters

Op1 gemist? ADO-supporter John van Zweden schaamt zich rot voor medesupporters

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Bij rellen rond de promotiewedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior zijn gisteren vier agenten gewond geraakt. ADO-supporter John van Zweden schaamt zich rot voor zijn medesupporters: "Het zijn allemaal labiele personen die de naam van ADO te grabbel gooien."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? ADO-supporter <em>John van Zweden</em> schaamt zich rot voor medesupporters Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bij rellen rond de promotiewedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior zijn gisteren vier agenten gewond geraakt. ADO-supporter John van Zweden schaamt zich rot voor zijn medesupporters: "Het zijn allemaal labiele personen die de naam van ADO te grabbel gooien." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ADO-supporter John van Zweden schaamt zich rot voor medesupportersActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV