Rellen bij stadion na verlies ADO Den Haag: bekijk de schokkende beelden

Rellen bij stadion na verlies ADO Den Haag: bekijk de schokkende beelden

Na de wedstrijd in de play-offs ADO Den Haag - Excelsior is de hel losgebroken in en rond het stadion. Supporters van de Haagse voetbalclub gingen los en de ME moest hierbij ingrijpen. De gemoederen liepen hoog op toen ADO na verlenging en strafschoppen verloor, Excelsior wist zo te promoveren en ADO is wederom veroordeeld tot de Keuken Kampioen Divisie.

Lees verder onder de video.

Rellen bij stadion na verlies <em>ADO Den Haag</em>: bekijk de schokkende beelden Na de wedstrijd in de play-offs ADO Den Haag - Excelsior is de hel losgebroken in en rond het stadion. Supporters van de Haagse voetbalclub gingen los en de ME moest hierbij ingrijpen. De gemoederen liepen hoog op toen ADO na verlenging en strafschoppen verloor, Excelsior wist zo te promoveren en ADO is wederom veroordeeld tot de Keuken Kampioen Divisie. Lees verder onder de video. Minstens vier agenten gewondBlijkbaar zagen fans dit als een reden om te gaan rellen, zij richtten hun woede vervolgens op de Mobiele Eenheid. Meerdere mensen zijn hierbij in de boeien geslagen, bij dit incident zijn zeker vier agenten gewond geraakt. Rond middernacht was het weer rustig. Bekijk de schokkende beelden van de Telegraaf van de voetbalrellen in Den Haag hierboven. ADO Den Haag - Excelsior: Stijn van Gassel stopt beslissende penalty Bekijk deze video » Zien: ADO-supporters bekogelen Excelsiorfans met brandende fakkels Bekijk deze video »
Nieuws :
Rellen bij stadion na verlies ADO Den Haag: bekijk de schokkende beelden

Minstens vier agenten gewond
Blijkbaar zagen fans dit als een reden om te gaan rellen, zij richtten hun woede vervolgens op de Mobiele Eenheid. Meerdere mensen zijn hierbij in de boeien geslagen, bij dit incident zijn zeker vier agenten gewond geraakt. Rond middernacht was het weer rustig.

Bekijk de schokkende beelden van de Telegraaf van de voetbalrellen in Den Haag hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV