René van der Gijp in Vandaag Inside: "Is het gek om de grensrechter een helm op te doen?"

René van der Gijp in Vandaag Inside: "Is het gek om de grensrechter een helm op te doen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bij het stadion van ADO Den Haag zijn zondagavond rellen uitgebroken nadat de club promotie naar de Eredivisie was misgelopen in de play-offs tegen Excelsior. René van der Gijp zag supporters met aanstekers gooien en komt in Vandaag Inside met een creatieve oplossing.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Is het gek om de grensrechter een helm op te doen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bij het stadion van ADO Den Haag zijn zondagavond rellen uitgebroken nadat de club promotie naar de Eredivisie was misgelopen in de play-offs tegen Excelsior. René van der Gijp zag supporters met aanstekers gooien en komt in Vandaag Inside met een creatieve oplossing. Tekst gaat verder onder de video. GrensrechterKNVB-scheidsrechter Bas Nijhuis houdt in Vandaag Inside een pleidooi voor de veiligheid van grens- en scheidsrechters tijdens voetbalwedstrijden. René van der Gijp is de moeilijkste niet en denkt graag mee aan een passende oplossing: "Is het gek om de grensrechter een helm op te doen?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grensrechter
KNVB-scheidsrechter Bas Nijhuis houdt in Vandaag Inside een pleidooi voor de veiligheid van grens- en scheidsrechters tijdens voetbalwedstrijden. René van der Gijp is de moeilijkste niet en denkt graag mee aan een passende oplossing: "Is het gek om de grensrechter een helm op te doen?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV