RTL Boulevard: Tweede verdachte opgepakt voor brute overval Mark Gillis

RTL Boulevard: Tweede verdachte opgepakt voor brute overval Mark Gillis

Dinsdag 31 mei 2022 om 17:28

Goed nieuws voor Mark Gillis, de zoon van vakantieparkmiljonair Peter. De Massa Is Kassa-ster heeft vanochtend van de recherche te horen gekregen dat er een tweede verdachte is opgepakt die mogelijk een overval op hem heeft gepleegd in november vorig jaar. Het zou gaan om een 42-jarige man uit Rosmalen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Tweede verdachte opgepakt voor brute overval <em>Mark Gillis</em> Goed nieuws voor Mark Gillis, de zoon van vakantieparkmiljonair Peter. De Massa Is Kassa-ster heeft vanochtend van de recherche te horen gekregen dat er een tweede verdachte is opgepakt die mogelijk een overval op hem heeft gepleegd in november vorig jaar. Het zou gaan om een 42-jarige man uit Rosmalen. Tekst gaat verder onder de video. Opgelucht"Ik kreeg deze ochtend telefoon van de recherche en die vertelde het goede nieuws, daar ben ik zeer content mee. Ik heb namelijk in de avonden nog steeds last van slaapproblemen", aldus een opgeluchte Peter Gillis. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Tweede verdachte opgepakt voor brute overval Mark Gillis

Opgelucht
"Ik kreeg deze ochtend telefoon van de recherche en die vertelde het goede nieuws, daar ben ik zeer content mee. Ik heb namelijk in de avonden nog steeds last van slaapproblemen", aldus een opgeluchte Peter Gillis.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's