Zien: Chantal Janzen hoopt dat The Voice of Holland terugkomt op de buis

Zien: Chantal Janzen hoopt dat The Voice of Holland terugkomt op de buis

Woensdag 1 juni 2022 om 14:56

Het BNNVARA-programma BOOS kwam in januari van dit jaar naar buiten met de beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van enkele medewerkers van The Voice Of Holland. Er lopen nu onderzoeken en de vraag is nog maar of het zangtalentenprogramma terugkomt... Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Ontwikkelingen
Aan de presentatoren van de show Chantal Janzen en Martijn Krabbe wordt gevraagd of zij meer weten over The Voice-ontwikkelingen. Helaas weten ook zij niet meer dan de rest van Nederland. Ze hopen wel dat het programma terugkomt: "Vooral voor de kandidaten die meededen aan het laatste seizoen." Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Martijn en Chantal aan het woord.

Zien: <em>Chantal Janzen</em> hoopt dat <em>The Voice of Holland</em> terugkomt op de buis Het BNNVARA-programma BOOS kwam in januari van dit jaar naar buiten met de beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van enkele medewerkers van The Voice Of Holland. Er lopen nu onderzoeken en de vraag is nog maar of het zangtalentenprogramma terugkomt... Bekijk de Shownieuws-video hieronder. OntwikkelingenAan de presentatoren van de show Chantal Janzen en Martijn Krabbe wordt gevraagd of zij meer weten over The Voice-ontwikkelingen. Helaas weten ook zij niet meer dan de rest van Nederland. Ze hopen wel dat het programma terugkomt: "Vooral voor de kandidaten die meededen aan het laatste seizoen." Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Martijn en Chantal aan het woord. Bekijk ook Anouk: 'Ook twee meiden uit mijn The Voice-team slachtoffer seksueel wangedrag (video) Bekijk deze video » Tim Hofman over vervolg The Voice Of Holland: "Je hoort het vanzelf" Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's