The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwste, twaalfde seizoen van The Great British Bake Off te zien op NPO 1. Het seizoen werd in het najaar van 2021 uitgezonden op de Engelse televisie. Wat kunnen we verwachten in de eerste aflevering van de nieuwe reeks van de stamvader van Heel Holland Bakt? CakerollenBij hun eerste kans om indruk te maken op de jury moeten de bakkers twaalf perfecte mini-cakerollen maken. Het soort biscuit, de smaken en de vulling mogen ze zelf bepalen. Voor de technische opdracht, een echte klassieker voor bij de thee, maken ze moutbrood met zelfgemaakte boter. IllusietaartTot slot het spektakelstuk: een indrukwekkende illusietaart die lijkt te zweven. Het moet lijken alsof de verticaal opgebouwde taarten de wetten van de zwaartekracht trotseren met decoraties die staan voor een dierbare herinnering.
Uitzending :
The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Donderdag 2 juni 2022 om 22:12

Vanaf vanavond is het nieuwste, twaalfde seizoen van The Great British Bake Off te zien op NPO 1. Het seizoen werd in het najaar van 2021 uitgezonden op de Engelse televisie. Wat kunnen we verwachten in de eerste aflevering van de nieuwe reeks van de stamvader van Heel Holland Bakt?

Cakerollen
Bij hun eerste kans om indruk te maken op de jury moeten de bakkers twaalf perfecte mini-cakerollen maken. Het soort biscuit, de smaken en de vulling mogen ze zelf bepalen. Voor de technische opdracht, een echte klassieker voor bij de thee, maken ze moutbrood met zelfgemaakte boter.

Illusietaart
Tot slot het spektakelstuk: een indrukwekkende illusietaart die lijkt te zweven. Het moet lijken alsof de verticaal opgebouwde taarten de wetten van de zwaartekracht trotseren met decoraties die staan voor een dierbare herinnering.

Actuele video's

Meer actuele video's