Ten minste houdbaar tot vanaf donderdag op NPO 1: bekijk de trailer

Ten minste houdbaar tot vanaf donderdag op NPO 1: bekijk de trailer

Donderdag 2 juni 2022 om 12:23

Vanaf donderdag kun je genieten van een nieuwe grappige dramaserie op NPO 1, Ten minste houdbaar tot. Het verhaal draait om Anna die 50 wordt en volgens haarzelf vooral niet in de overgang is. Ze heeft jarenlang zichzelf weggecijferd voor het gezin, maar nu kan zij lekker haar eigen leven leiden en zich richten op haar carrière.

Lees verder onder de video.

<em>Ten minste houdbaar tot</em> vanaf donderdag op NPO 1: bekijk de trailer Vanaf donderdag kun je genieten van een nieuwe grappige dramaserie op NPO 1, Ten minste houdbaar tot. Het verhaal draait om Anna die 50 wordt en volgens haarzelf vooral niet in de overgang is. Ze heeft jarenlang zichzelf weggecijferd voor het gezin, maar nu kan zij lekker haar eigen leven leiden en zich richten op haar carrière. Lees verder onder de video. Ricky Koole en Ruben van der Meer spelen hoofdrollenRicky Koole speelt de rol van Anna en Ruben van der Meer kruipt in de huid van haar man Paul. Anna krijgt last van opvliegers en woedeaanvallen, en ook Paul moet het bezuren. Het stel heeft er zin in hun eigen leven te leiden nu de kinderen de deur uitgaan, maar ze krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen wat voor ongemakkelijke maar ook komische situaties zorgt. Bekijk de trailer van Ten minste houdbaar tot hierboven. De nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv. Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video) Bekijk deze video » Ricky Koole vertelt over Ten minste houdbaar tot en ontkent dat ze in de overgang zit Bekijk deze video »
Trailer :
Ten minste houdbaar tot vanaf donderdag op NPO 1: bekijk de trailer

Ricky Koole en Ruben van der Meer spelen hoofdrollen
Ricky Koole speelt de rol van Anna en Ruben van der Meer kruipt in de huid van haar man Paul. Anna krijgt last van opvliegers en woedeaanvallen, en ook Paul moet het bezuren. Het stel heeft er zin in hun eigen leven te leiden nu de kinderen de deur uitgaan, maar ze krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen wat voor ongemakkelijke maar ook komische situaties zorgt.

Bekijk de trailer van Ten minste houdbaar tot hierboven.

De nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's