Bekijk de trailer van Remco vs. Pharma: vanaf 6 juni te zien op Videoland

Bekijk de trailer van Remco vs. Pharma: vanaf 6 juni te zien op Videoland

Donderdag 2 juni 2022 om 13:56

Vier jaar geleden kreeg Remco van Wijk de diagnose MS. Tegen het advies van zijn artsen in vloog hij naar Mexico voor een alternatieve behandeling. Het typeert Remco als eigenzinnig, net zoals zijn statement tegen Big Pharma om zijn eigen medicijnen te maken. Het is Remco ook gelukt om zelf een goedkoop alternatief te maken. Bekijk de trailer van de documentaire Remco vs. Pharma hieronder.

"Het is me gelukt"
Of Remco het medicijn ook daadwerkelijk heeft gebruikt, wil hij niet zeggen. Dat bewaart hij naar eigen zeggen voor de documentaire die Videoland over hem maakt. "Daar draait het ook niet om. Het gaat erom dat het me gelukt is om het medicijn te maken met een zuiverheid die goed genoeg is om het te nemen."

Vanaf 6 juni is de documentaire Remco vs. Pharma te zien op Videoland. Bekijk de trailer van de docu hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Remco vs. Pharma</em>: vanaf 6 juni te zien op Videoland Vier jaar geleden kreeg Remco van Wijk de diagnose MS. Tegen het advies van zijn artsen in vloog hij naar Mexico voor een alternatieve behandeling. Het typeert Remco als eigenzinnig, net zoals zijn statement tegen Big Pharma om zijn eigen medicijnen te maken. Het is Remco ook gelukt om zelf een goedkoop alternatief te maken. Bekijk de trailer van de documentaire Remco vs. Pharma hieronder. "Het is me gelukt"Of Remco het medicijn ook daadwerkelijk heeft gebruikt, wil hij niet zeggen. Dat bewaart hij naar eigen zeggen voor de documentaire die Videoland over hem maakt. "Daar draait het ook niet om. Het gaat erom dat het me gelukt is om het medicijn te maken met een zuiverheid die goed genoeg is om het te nemen." Vanaf 6 juni is de documentaire Remco vs. Pharma te zien op Videoland. Bekijk de trailer van de docu hieronder. Bekijk ook Ruzie Johan Derksen met Eva Jinek gaat verder: "Zielig, zoals ze reageert" Bekijk deze video » Temptation Island-Whitney in shock na het zien van z'n vriendin met een ander (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Remco vs. Pharma: vanaf 6 juni te zien op Videoland

Actuele video's

Meer actuele video's