Domino Challenge gemist? Lianne en Remco laten bouwwerk instorten

Domino Challenge gemist? Lianne en Remco laten bouwwerk instorten

Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Domino Challenge</em> gemist? <em>Lianne en Remco</em> laten bouwwerk instorten Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv. Na bijna vijftien uur aan een stuk door te hebben gebouwd, slaat de vermoeidheid bij de kandidaten toe. Handen gaan wat meer trillen en de concentratie valt weg. Dat zorgt dan ook voor flink wat ongelukken. Hebben Lianne en Remco nog genoeg tijd om de schade te herstellen? Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Domino Challenge gemist? Lianne en Remco laten bouwwerk instorten

Na bijna vijftien uur aan een stuk door te hebben gebouwd, slaat de vermoeidheid bij de kandidaten toe. Handen gaan wat meer trillen en de concentratie valt weg. Dat zorgt dan ook voor flink wat ongelukken. Hebben Lianne en Remco nog genoeg tijd om de schade te herstellen?

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV