Zien: Mart Hoogkamer verlaat direct podium als hij wordt bekogeld met bier

Zien: Mart Hoogkamer verlaat direct podium als hij wordt bekogeld met bier

Maandag 6 juni 2022 om 09:34

Mart Hoogkamer heeft afgelopen weekend wellicht het kortste optreden van zijn leven gegeven. De zanger verzorgde een optreden op de Pinksterfeesten in Beckum, maar werd toen hij de eerste woorden van zijn hit Ik Ga Zwemmen zong al direct bekogeld met bier. Mart twijfelt niet, hij besluit direct te stoppen met zijn show en wandelt het podium af… In Shownieuws zijn de beelden te zien en wordt er uiteraard gesproken over dit incident.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> verlaat direct podium als hij wordt bekogeld met bier Mart Hoogkamer heeft afgelopen weekend wellicht het kortste optreden van zijn leven gegeven. De zanger verzorgde een optreden op de Pinksterfeesten in Beckum, maar werd toen hij de eerste woorden van zijn hit Ik Ga Zwemmen zong al direct bekogeld met bier. Mart twijfelt niet, hij besluit direct te stoppen met zijn show en wandelt het podium af… In Shownieuws zijn de beelden te zien en wordt er uiteraard gesproken over dit incident. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's