Lang Leve De Liefde: 15 seconden duren lang als Queen date sensueel moet strelen

Lang Leve De Liefde: 15 seconden duren lang als Queen date sensueel moet strelen

Maandag 6 juni 2022 om 13:48

In Lang Leve De Liefde krijgt Queen de opdracht om het bovenlijf van haar date Erik 15 seconden lang sensueel te strelen. Ze gaat de opdracht met tegenzin aan, ze besluit zijn rug te aaien zodat ze hem niet in de ogen hoeft aan te kijken. En dan kunnen 15 seconden heel lang duren…

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: 15 seconden duren lang als Queen date sensueel moet strelen In Lang Leve De Liefde krijgt Queen de opdracht om het bovenlijf van haar date Erik 15 seconden lang sensueel te strelen. Ze gaat de opdracht met tegenzin aan, ze besluit zijn rug te aaien zodat ze hem niet in de ogen hoeft aan te kijken. En dan kunnen 15 seconden heel lang duren… Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Patrick wil graag dat zijn date beter articuleert Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Maria ’s nachts gewekt door date: ‘Mag ik in je bed? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's