Khalid & Sophie gemist? Eva Eikhout over desinformatie verdwijningszaak Gino

Khalid & Sophie gemist? Eva Eikhout over desinformatie verdwijningszaak Gino

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Eva Eikhout</em> over desinformatie verdwijningszaak <em>Gino</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Op Twitter verspreidde zich afgelopen zaterdag een roddel dat een 24-jarige man uit Kerkrade betrokken zou zijn bij de vermissing van Gino. "Ik vind het zo eng dat mensen dat lezen en dan aannemen dat iemand die er niks mee te maken heeft, schuldig kan zijn", aldus Eva Eikhout. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Eva Eikhout over desinformatie verdwijningszaak Gino

Op Twitter verspreidde zich afgelopen zaterdag een roddel dat een 24-jarige man uit Kerkrade betrokken zou zijn bij de vermissing van Gino. "Ik vind het zo eng dat mensen dat lezen en dan aannemen dat iemand die er niks mee te maken heeft, schuldig kan zijn", aldus Eva Eikhout.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV