Rob Goossens over Boerderij van Dorst: "Vond de vragen van Raven niet super"

Rob Goossens over Boerderij van Dorst: "Vond de vragen van Raven niet super"

Maandag 6 juni 2022 om 20:54

Raven van Dorst scoort de pannen van het dak met het programma Boerderij van Dorst. In een openhartig interview vertellen zangers Gordon en Anouk over hun heftige drugsgebruik. Naast zware kost werd er met Raven ook flink gelachen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goossens</em> over <em>Boerderij van Dorst</em>: &quot;Vond de vragen van Raven niet super&quot; Raven van Dorst scoort de pannen van het dak met het programma Boerderij van Dorst. In een openhartig interview vertellen zangers Gordon en Anouk over hun heftige drugsgebruik. Naast zware kost werd er met Raven ook flink gelachen. Tekst gaat verder onder de video. Succes Boerderij van DorstMediaverslaggever Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het succes achter het programma: "Ik vond de vragen van Raven niet heel super, maar Gordon en Anouk vertelde inderdaad alles." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens over Boerderij van Dorst: "Vond de vragen van Raven niet super"

Succes Boerderij van Dorst
Mediaverslaggever Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het succes achter het programma: "Ik vond de vragen van Raven niet heel super, maar Gordon en Anouk vertelde inderdaad alles."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's