Gordon (Boerderij van Dorst) over idool Whitney Houston: ‘Net zo veel drugs gebruikt’

Gordon (Boerderij van Dorst) over idool Whitney Houston: ‘Net zo veel drugs gebruikt’

Gordon is in de uitzending van zondag te gast in Boerderij van Dorst. De zanger vertelt aan Raven van Dorst dat hij werd geïnspireerd door Whitney Houston en zo begon met zingen. Maar niet alleen op dat vlak zorgde het icoon voor inspiratie. "Net zoveel drugs gebruikt", lacht Gordon.

Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Gordon (<em>Boerderij van Dorst</em>) over idool Whitney Houston: ‘Net zo veel drugs gebruikt’ Gordon is in de uitzending van zondag te gast in Boerderij van Dorst. De zanger vertelt aan Raven van Dorst dat hij werd geïnspireerd door Whitney Houston en zo begon met zingen. Maar niet alleen op dat vlak zorgde het icoon voor inspiratie. "Net zoveel drugs gebruikt", lacht Gordon. Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video) Bekijk deze video » Raven tegen Hans Klok in Boerderij van Dorst: ‘Kan je vriend wél koken?’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's