Volg LIVE: ongeluk Berlijn, minstens één dode en vele gewonden

Volg LIVE: ongeluk Berlijn, minstens één dode en vele gewonden

Het Britse The Sun doet momenteel live verslag vanuit Berlijn, waar woensdagmorgen een automobilist inreed op een groep voetgangers en daarbij in ieder geval een persoon dodelijk raakte. De bestuurder is aangehouden maar of hier sprake is van opzet of van een ongeluk is nog niet bekend.

Sirenes
Te zien is dat er veel politie en hulpverleners op de been zijn en het geluid van sirenes is bijna continu te horen. Bekijk de LIVE beelden hieronder.

Volg LIVE: ongeluk <em>Berlijn</em>, minstens één dode en vele gewonden Het Britse The Sun doet momenteel live verslag vanuit Berlijn, waar woensdagmorgen een automobilist inreed op een groep voetgangers en daarbij in ieder geval een persoon dodelijk raakte. De bestuurder is aangehouden maar of hier sprake is van opzet of van een ongeluk is nog niet bekend. SirenesTe zien is dat er veel politie en hulpverleners op de been zijn en het geluid van sirenes is bijna continu te horen. Bekijk de LIVE beelden hieronder. Bekijk ook Ongeluk of aanslag met auto Berlijn: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Ongeluk Berlijn: bekende acteur doet live verslag en schrikt van situatie Bekijk deze video »
Live :
Volg LIVE: ongeluk Berlijn, minstens één dode en vele gewonden


Commentaar
Reageer hieronder op 'Volg LIVE: ongeluk Berlijn, minstens één dode en vele gewonden'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV