Op1: Sander Dekker van fiets getrokken, hebben wielrenners imagoprobleem?

Op1: Sander Dekker van fiets getrokken, hebben wielrenners imagoprobleem?

Donderdag 9 juni 2022 om 09:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Oud-minister Sander Dekker is vermoedelijk van zijn fiets getrokken en zo zwaargewond geraakt, in Op1 wordt gesproken over het imagoprobleem van wielrenners. Veel Nederlanders ergeren zich aan het gedrag van snelle wielrenners op de weg. Maar volgens wielrenster Marijn de Vries zijn er niet alleen asociale wielrenners, maar vooral asociale mensen. “Laten we kijken hoe we elkaar wat meer de ruimte kunnen geven en niet een grote groep over een kam scheren, want wij hebben daar echt last van.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Sander Dekker van fiets getrokken, hebben wielrenners imagoprobleem? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Oud-minister Sander Dekker is vermoedelijk van zijn fiets getrokken en zo zwaargewond geraakt, in Op1 wordt gesproken over het imagoprobleem van wielrenners. Veel Nederlanders ergeren zich aan het gedrag van snelle wielrenners op de weg. Maar volgens wielrenster Marijn de Vries zijn er niet alleen asociale wielrenners, maar vooral asociale mensen. “Laten we kijken hoe we elkaar wat meer de ruimte kunnen geven en niet een grote groep over een kam scheren, want wij hebben daar echt last van.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Sander Dekker van fiets getrokken, hebben wielrenners imagoprobleem?

Actuele video's

Meer actuele video's