Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand 'kotst' op bescheidenheid Jochem van Gelder

Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand 'kotst' op bescheidenheid Jochem van Gelder

Iedereen kent wel zo’n leerling die altijd zegt dat ‘ie een laag cijfer verwacht, en ondertussen een topcijfer scoort. In Het Perfecte Plaatje lijkt Jochem van Gelder deze rol op zich te hebben genomen. Presentator Tijl Beckand vraagt hem naar zijn verwachtingen, en Jochem denkt dat zijn foto een 4,5 krijgt. Hij krijgt een 8,5, en Tijl ‘kotst’ op deze valse bescheidenheid…

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Tijl Beckand 'kotst' op bescheidenheid Jochem van Gelder Iedereen kent wel zo’n leerling die altijd zegt dat ‘ie een laag cijfer verwacht, en ondertussen een topcijfer scoort. In Het Perfecte Plaatje lijkt Jochem van Gelder deze rol op zich te hebben genomen. Presentator Tijl Beckand vraagt hem naar zijn verwachtingen, en Jochem denkt dat zijn foto een 4,5 krijgt. Hij krijgt een 8,5, en Tijl ‘kotst’ op deze valse bescheidenheid… Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen maakt indruk met haar naaktfoto Bekijk deze video » Eerste afvaller Het Perfecte Plaatje trekt levenslessen uit deelname (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV