Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen

Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen

Vrijdag 10 juni 2022 om 23:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Parkenmagnaat Peter Gillis en smaakpolitieman Rob Geus slaan samen op de vlucht in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen. De boeven schuiven bij Op1 aan om te vertellen over hun bijzondere vlucht.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Peter Gillis</em> en <em>Rob Geus</em> slaan samen op de vlucht in <em>Het Jachtseizoen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Parkenmagnaat Peter Gillis en smaakpolitieman Rob Geus slaan samen op de vlucht in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen. De boeven schuiven bij Op1 aan om te vertellen over hun bijzondere vlucht. Tekst gaat verder onder de video. Het JachtseizoenIn oranjeboevenpakken worden de twee opgejaagd door de mannen van StukTV. Rob Geus zag het avontuur wel zitten, maar Peter Gillis was minder enthousiast: "Geus je bent niet goed bij je hoofd!" Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.
Talkshow :
Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen
In oranjeboevenpakken worden de twee opgejaagd door de mannen van StukTV. Rob Geus zag het avontuur wel zitten, maar Peter Gillis was minder enthousiast: "Geus je bent niet goed bij je hoofd!"

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's