Live stream Critérium du Dauphiné etappe 7 (zaterdag 11 juni)

Live stream Critérium du Dauphiné etappe 7 (zaterdag 11 juni)

Kijk zaterdag 11 juni vanaf 15.10 uur LIVE naar etappe 7 van Critérium du Dauphiné via bovenstaande livestream.

De favorieten voor de eindoverwinning van de Tour de France kruisen de degens in deze koers (naast de Ronde van Zwitserland). In de laatste etappes gaan we natuurlijk zien welke favoriet er aan het langste eind gaat trekken.

Bekijk ook het volledige etappeschema en waar je het Critérium du Dauphiné op tv kunt volgen.

Het Critérium du Dauphiné 2022 is van zondag 5 juni tot en met zondag 12 juni te zien, onder meer via bovenstaande livestream. Samenvattingen en hoogtepunten vind je ook bij Gids.tv.

Live stream <em>Critérium du Dauphiné</em> etappe 7 (zaterdag 11 juni) Kijk zaterdag 11 juni vanaf 15.10 uur LIVE naar etappe 7 van Critérium du Dauphiné via bovenstaande livestream. De favorieten voor de eindoverwinning van de Tour de France kruisen de degens in deze koers (naast de Ronde van Zwitserland). In de laatste etappes gaan we natuurlijk zien welke favoriet er aan het langste eind gaat trekken. Bekijk ook het volledige etappeschema en waar je het Critérium du Dauphiné op tv kunt volgen. Het Critérium du Dauphiné 2022 is van zondag 5 juni tot en met zondag 12 juni te zien, onder meer via bovenstaande livestream. Samenvattingen en hoogtepunten vind je ook bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Criterium du Dauphiné etappe 1: Wout van Aert wint eerste geel Bekijk deze video » Pijnlijke beelden: Wielrenner Wout van Aert juicht te vroeg en verliest alsnog (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream Critérium du Dauphiné etappe 7 (zaterdag 11 juni)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Critérium du Dauphiné etappe 7 (zaterdag 11 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV