De Hollandse Nieuwe gemist? Mel & Den treden op met 'Mooie Blauwe Ogen'

De Hollandse Nieuwe gemist? Mel & Den treden op met 'Mooie Blauwe Ogen'

Zaterdag 11 juni 2022 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

Jeroen van der Boom reist samen met Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger af naar het Noord-Brabantse Achtmaal voor een wel heel bijzondere auditie op de manege van de immer positieve Mel & Den.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Mel &amp; Den</em> treden op met 'Mooie Blauwe Ogen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Jeroen van der Boom reist samen met Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger af naar het Noord-Brabantse Achtmaal voor een wel heel bijzondere auditie op de manege van de immer positieve Mel & Den. Tekst gaat verder onder de video. Mel & DenMel & Den treden op met het nummer 'Mooie Blauwe Ogen' van Django Wagner. Het duo weet de hele manage op zijn kop te zetten, ook René Froger en Danny de Munk beginnen te dansen. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Mel & Den
Mel & Den treden op met het nummer 'Mooie Blauwe Ogen' van Django Wagner. Het duo weet de hele manage op zijn kop te zetten, ook René Froger en Danny de Munk beginnen te dansen.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's