Zien: Waylon hoopt dat The Voice of Holland terugkeert, "als het programma schoon is"

Zien: Waylon hoopt dat The Voice of Holland terugkeert, "als het programma schoon is"

Maandag 13 juni 2022 om 08:21

Waylon en Jan Smit zaten zondagavond aan tafel bij Humberto om te vertellen over hun bijzondere muzikale samenwerking. Presentator Humberto Tan vroeg ook aan Waylon of hij een terugkeer van The Voice of Holland ziet zitten. Waylon erkent "stille hoop" te hebben dat het programma terugkeert, maar dan moet het wel "schoon" zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Waylon</em> hoopt dat <em>The Voice of Holland</em> terugkeert, &quot;als het programma schoon is&quot; Waylon en Jan Smit zaten zondagavond aan tafel bij Humberto om te vertellen over hun bijzondere muzikale samenwerking. Presentator Humberto Tan vroeg ook aan Waylon of hij een terugkeer van The Voice of Holland ziet zitten. Waylon erkent "stille hoop" te hebben dat het programma terugkeert, maar dan moet het wel "schoon" zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jan Smit nietWaylon was jarenlang een succesvolle coach in het muziekprogramma. Ook Jan Smit heeft dat één seizoen gedaan; zou hij een terugkeer ook zien zitten? Nee, is het duidelijke antwoord van de Volendamse zanger. Hij vertelt goed te hebben nagedacht over zijn keuze om te stoppen en is niet van plan om daarop terug te komen. Maar: "We hebben wel heel veel lol gehad." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Waylon hoopt dat The Voice of Holland terugkeert, "als het programma schoon is"

Jan Smit niet
Waylon was jarenlang een succesvolle coach in het muziekprogramma. Ook Jan Smit heeft dat één seizoen gedaan; zou hij een terugkeer ook zien zitten? Nee, is het duidelijke antwoord van de Volendamse zanger. Hij vertelt goed te hebben nagedacht over zijn keuze om te stoppen en is niet van plan om daarop terug te komen. Maar: "We hebben wel heel veel lol gehad."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's