Juicekanaal NPO: VPRO jus, bekijk de eerste aflevering (Plakshot)

Juicekanaal NPO: VPRO jus, bekijk de eerste aflevering (Plakshot)

Maandag 13 juni 2022 om 13:24

Juicekanalen als die van Yvonne Coldeweijer en Roddelpraat zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse Nederlandse showbiz en de VPRO wil natuurlijk graag meeliften op die hype. Het programma Plakshot komt daarom nu met een zogenaamd grachtenroddelkanaal: VPRO jus. De eerste aflevering zie je hieronder.

Juicekanaal NPO: <em>VPRO jus</em>, bekijk de eerste aflevering (Plakshot) Juicekanalen als die van Yvonne Coldeweijer en Roddelpraat zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse Nederlandse showbiz en de VPRO wil natuurlijk graag meeliften op die hype. Het programma Plakshot komt daarom nu met een zogenaamd grachtenroddelkanaal: VPRO jus. De eerste aflevering zie je hieronder. Plakshot is iedere zondag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HEFTIG: Rachel Hazes gestopt met roken (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Astrid Joosten zorgt voor overlast in The Grand Amsterdam' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Juicekanaal NPO: VPRO jus, bekijk de eerste aflevering (Plakshot)

Plakshot is iedere zondag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's