Op1 gemist? Gert-Jan Oplaat in discussie met Ed Nijpels over stikstofprobleem

Op1 gemist? Gert-Jan Oplaat in discussie met Ed Nijpels over stikstofprobleem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De VVD-leden zijn tegen de stikstofplannen van het kabinet en hun eigen minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof. Het vrijdag gepresenteerde stikstofplan gaat hen veel te ver. Oud-Kamerlid Gert-Jan Oplaat heeft zijn VVD-lidmaatschap opgezegd vanwege de omstreden stikstofplannen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Gert-Jan Oplaat</em> in discussie met <em>Ed Nijpels</em> over stikstofprobleem Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De VVD-leden zijn tegen de stikstofplannen van het kabinet en hun eigen minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof. Het vrijdag gepresenteerde stikstofplan gaat hen veel te ver. Oud-Kamerlid Gert-Jan Oplaat heeft zijn VVD-lidmaatschap opgezegd vanwege de omstreden stikstofplannen. Tekst gaat verder onder de video. Felle discussie"Het is de grootste kul en onzin die we de afgelopen jaren hebben gehoord", aldus een boze Gert-Jan Oplaat. Volgens het oud-Kamerlid hebben we in Nederland helemaal geen stikstofprobleem, het zou slechts een 'gecreëerd probleem' zijn. Bij Op1 aan tafel ontstaat een felle discussie over het onderwerp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Gert-Jan Oplaat in discussie met Ed Nijpels over stikstofprobleem

Felle discussie
"Het is de grootste kul en onzin die we de afgelopen jaren hebben gehoord", aldus een boze Gert-Jan Oplaat. Volgens het oud-Kamerlid hebben we in Nederland helemaal geen stikstofprobleem, het zou slechts een 'gecreëerd probleem' zijn. Bij Op1 aan tafel ontstaat een felle discussie over het onderwerp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV