BN'ers over "legende" Elvis tijdens filmpremière: "Een treurige dag" (video)

BN'ers over "legende" Elvis tijdens filmpremière: "Een treurige dag" (video)

Dinsdag 14 juni 2022 om 11:22

Radio dj's Gerard Ekdom en Jeroen van Inkel zijn megafans van Elvis en vertellen op de Nederlandse filmpremière van Elvis waarom zij hem zo bewonderen. Jeroen kan de dag dat Elvis overleed nog goed herinneren: "Het was een treurige dag." Radio-dj Fernando Halman vindt het ongelooflijk hoe Elvis maar liefst zeshonderd nummers heeft opgenomen.

Bekijk hieronder de Shownieuws-beelden van de filmpremière Elvis. Elvis is vanaf 23 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

BN'ers over "legende" Elvis tijdens filmpremière: "Een treurige dag" (video) Radio dj's Gerard Ekdom en Jeroen van Inkel zijn megafans van Elvis en vertellen op de Nederlandse filmpremière van Elvis waarom zij hem zo bewonderen. Jeroen kan de dag dat Elvis overleed nog goed herinneren: "Het was een treurige dag." Radio-dj Fernando Halman vindt het ongelooflijk hoe Elvis maar liefst zeshonderd nummers heeft opgenomen. Bekijk hieronder de Shownieuws-beelden van de filmpremière Elvis. Elvis is vanaf 23 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Gerard Ekdom over ontstaan 'Eleanor Rigby' van The Beatles Bekijk deze video » Video: Gerard Ekdom zingt liedje over afscheid Jan de Hoop van Ontbijtnieuws Bekijk deze video »
Film :

Actuele video's

Meer actuele video's